smysly

smysly

Anotace: 5 smyslů v praxi užitých

Chci - vidět
tvý ráno, jak ti to nesluší
i jak mě miluješ, nahá a s rozkoší

- slyšet
jak říkáš mě vzteky, debile
i lásko jediná, nechci žít bez tebe

- cítit
když potíš se, jak prase při práci
v koupelně tvou vůni, co nikdy se neztrácí


- chutnat
když vaříš, párky si k večeři
i tvoje rty, když na lásku uvěří

- sáhnout
ti tajně, ve frontě na zadek
i hladit po tváři, krásné jak z pohádek

Autor hříbek, 28.06.2012
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: clara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

před každým smyslem čti chci.

28.06.2012 18:27:40 | hříbek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí