Zoufalství...

Zoufalství...

Anotace: stručný popis,max 255 znaků, zbývá 217

Zase od začátku,

celý je to koloběh,

za zatáčku, za zatáčku,

a nikde není roh.

 

Lásce se člověk naučí,

ale kdy se naučí milovat,

jen se zase zamračí,

zoufalství jen může zůstávat.

 

Obrovský chtíč,

prožít vášeň,

a ke srdci klíč,

návod je báseň.

Autor Kirsten, 30.06.2012
Přečteno 289x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí