Taje.....

Taje.....

Anotace: Přesně to vystihuje to co se může komukoliv stát,ale samozřejmě,že to má dobrý konec...trošku slabší básnička,ale myslím,že v ní něco je...

Ledovec vyrostl uprostřed nnebe,
mrazí Teebe,pouze Tebee.
Snad pohladit ručkou něžnou,teplou stačí.
Svět se na Tebe mračí.
Snad slovo darovat sladké,smělé,
ještě jednou pohladit líce bělé.
Taje...cítíš ten cit?
Cítíš,jak byl mráz smyt?
Cítíš teplo lásky?
Vidíš ty usměvavé vrásky?
Kvítí roste,stále sílí,
i osud se někdy mýlí...
Autor Haydée, 10.01.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí