smlouva s osudem

smlouva s osudem

Anotace: ..platí

 

být tak v pravou chvíli

tam kde se osud sklání

a do svých nekonečných archů

nikým nerušen

hledí

 by splnil tajná přání

 

možná by váhavým pohledem

proťal můj stín

a se slovy

že touto linií se v čase

a s velkým smutkem v hlase

nevydám

 

že nepotkám

 tu která jenom štěstí hledá

které pramen neposedný

pokoj nedá

tu co pro úsměv by semnou byla

s velkým  darem

 že minulost by ze mě smyla

 

osud prý nechce

ač ho nutím

měnit svá dávná rozhodnutí

on přisoudil on  roky hýčkal

a co prý jednou

do kamene vepsal

 

..na vždy je

 

 

Autor poeta, 03.07.2012
Přečteno 468x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, eschi, Tomikk, Květka Š., Radhuza, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osud máme každý daný,nevím tedy jak to funguje,když se upíšeš čertu :-)

04.07.2012 06:56:15 | Kett

Je to zhruba stejné,jako když se upíšeš providentu nebo
homecreditu,jen u toho nejni tolik kouře a síry..:-):-)

04.07.2012 09:08:14 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí