Jerrymu

Jerrymu

Anotace: pro kamaráda

Slyším dusot kopyt,

koňské ržání

tlukot srdce bez ustání

dětský smích,

kostelní zvon

a v dálce zahoukal vlak

nebe pokryl černo černý mrak.



Kluk co držel mi pěsti je dneska v nebi....

má snad štěstí?

A co my?

Co bude s náma?

Odrostlí dětským hrám,jen vzpomínám.



Kdysi jsme hráli na babu a u řeky stavěli přehradu

a když oheň táborový vzplál

někdo z nás na kytaru hrál.



Všechno překryl prach času

vracím se zpátky.

Maluju tvou tvář po paměti
už nejsme dávno děti....ale já Tě pořád ráda mám...
Autor eschi, 04.07.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí