Blázním

Blázním

Anotace: ...je to píseň...

*

*

*

Když se večer sešeří

tak mý oči uvěří

že svět se fakt zbláznil

 

pak vím

že to není jenom splín

co po tváři kreslí stín

a slané šmouhy.

 

Řekni

víš, proč mý oči

hledaj skrýš

a proč hada zhltla myš

fakt se svět zbláznil?

 

Řekni

víš, proč chci s tebou

stoupat výš

proč jsem ráda

když tu spíš

a mám tě tak blízko?

 

 

Marně snažím uniknout

myšlenkám, co sžírá proud

já chci s tebou život zout

já bez tebe blázním.

 

Když se večer sešeří

tak mý oči uvěří

že ses do mě zbláznil.

 

Řekni

víš, proč chci s tebou

stoupat výš

proč jsem ráda

když tu spíš

a mám tě tak blízko?

 

 

Marně se snažím uniknout

myšlenkám, co sžírá proud

já chci s tebou život zout

já bez tebe blázním.

*

*

*

 

 

Autor zaba.zuzla, 04.07.2012
Přečteno 486x
Tipy 12
Poslední tipující: Romeo3769, ZILA78, Petra Janka, poeta, gallatea, To je ONA
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já chci s tebou život zout - to se mi moc líbí :)

07.07.2012 21:52:03 | Radhuza

Díky moc :-)

07.07.2012 21:56:29 | zaba.zuzla

:-)

04.07.2012 22:05:20 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí