s láskou žít

s láskou žít

Anotace: na prodloužený víkend

Světem jít a nemilovat,
to děsný jeví se hřích.
S Osudem třeba žertovat,
než ozve se zpupný smích.

Svou duši ďáblu zaprodat,
pro polibek....pro pár pěkných chvil.
Sebe jsem ti chtěl odevzdat
a nebýt jen Vrchlického Smil.

Nehledám letmý flirt... zábavu,
tvůj jen chci být.
Možná zasloužím jen popravu,
však hrdý,že naplno umím žít.

Autor Makonn, 04.07.2012
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Adellide
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku moc krásně vepsané...

04.07.2012 22:32:44 | Adellide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí