vývoj děje

vývoj děje

Anotace: ..

 
 
topí se moucha v mlíku
ležím
v zádech dýku
má milá možná z rozmaru
že rozezněl jsem kytaru
že v písni zmínil jiné jméno
mě bodla nožem z ovaru
 
asi to bolí
nebo hřeje
trochu se třesu
vývoj děje
ačkoli vyplynul
nečekaně
a já teď k nebi sliby plané
vysílám po nitkách zbytků sil
promiň
já víc se nesnažil
 
jen sem se válel rýpal v zemi
hledal v ní odpověď v hemžení
v chaosu hmyzu pod větvemi
sázel svá sladká koření
 
a nyní
už se stmívá
pozdě je lítost hrát
pomalu končím tak to bývá
zavírám oči
musím spát
 
tím dlouhým stavem
v černi znaven
 
Autor poeta, 05.07.2012
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Radhuza, střelkyně1, eschi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó z rozmaru to se vraždí s radostí...to muselo být hezké přečtení pro ty přede mnou:))

05.07.2012 11:19:56 | střelkyně1

Moc bych si přál aby i pro Tebe a pro Ty po Tobě
:-)

05.07.2012 14:59:03 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí