Svatební

Svatební

Anotace: Už slyším v dáli zvony znít však každému jinak znějí pro TEBE jsou to svatební a...

Už slyším v dáli zvony znít
však každému jinak znějí
pro TEBE jsou to svatební
a mě umíráček pějí.

Bolest co z srdce vyvěrá
je jak žhavá láva
falešný úsměv na tváři
a ústa co provolají sláva...
Autor eschi, 05.07.2012
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí