...po dešti...

...po dešti...

Anotace: dvojí pohled na věc...:-)

hrozné louže, co zůstaly po lijáku
nesmyslně rozeseté všude okolo
to nemohlo slunce dříve vylézt z mraků?!
přeskakuju je s největší opatrností
nesnáším tyhlety přírodní schválnosti
otrávená stříkajícíma kapičkama
...když jsem sama


krásné rybníčky kaluží po dešti
nádhera...a co všude kolem se jich třpytí
hned, ještě než zase nebe modrá vyleští
brouzdám se bosa jejich teplou hladinou
a nevynechám ani jedinou
směju se, jak jsem kapkama vody postříkaná
...když jsem milovaná
Autor te.re., 05.07.2012
Přečteno 323x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné pohledy, které tak fungují

05.07.2012 08:55:19 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí