Koncem to nekončí

Koncem to nekončí

Anotace: Jak nevidět ztrátu přítele tak černě.

Sbírka: Složené z papíru

Člověk může v životě
přijít o spoutu věcí
je tu ale jedna
ta nejcennější přeci.

Ztratíš-li přítele
srdce kus ti zemře
i duše kus zmizí
když najednou
jste si cizí.

Je to k pláči, smutné, vím,
ale které skončilo,
nebylo pravým přátelstvím.

Ti přátelé co máš kolem,
pomůžou ti s velkým bolem.
Dají ti naději, úsměv i cit
co může dnes člověk víc chtít.
Autor exKlarka, 05.07.2012
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Blázen Viky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechce se mi jít spát, když čtu ty hezké básničky :)

24.07.2012 00:49:17 | Blázen Viky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí