Když

Když

Anotace: Jako radši si to přečtěte....to bude lepší...

Každý ráno když vstávám, myslím jen na tebe, myslím na to, kdy tě zase potkám, kdy s tebou budu zase moct mluvit, kdy se tě budu moct dotýkat, myslím na to kdy mě zase políbíš a já si budu připadat jako bych tě znal odjakživa a vždycky toužil jen po tom co mi chceš dát...toužil po každém tvém slovu...po každém tvém pohledu, po každém tvém dotyku...Po tom....abys mi někdy dovolila milovat tě...Každý ráno pořád myslím na tebe..tysi celý můj den...celá moje touha...celý moje srdce......jsi vše co chci cítit........chi být vše po čem toužíš........Chci ti dát všechno co ode mě budeš chtít....milovat tě...
Autor Eondyn, 10.01.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí