Přes brýle zamilovanosti

Přes brýle zamilovanosti

Anotace: Zamilovaní dokážou vidět v jediné osobě – celý svět

Bez Tebe je mě jen půl,
jsi vše co, jsem si přála.
Ze strachu jsi mě zul,
a ruka Tvá mě hřála.

Bez Tebe by to už dlouho nešlo,
stýská se mi, vždy když se vzdálíš.
Z naprosté náhody tohle krásný vzešlo
a mé smysly láskou šálíš.

Sem vděčná za to co mám,
Ty si vše co zbožňuji.
S Tebou člověk se už necítí sám,
nenechám si Tě utéct…
…na to Tě bláznivě miluji.
Autor vitanielin, 07.07.2012
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, poeta, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí