Bez tebe nežiju

Bez tebe nežiju

Anotace: nejen lidi se dají milovat (neni to můj případ)

Nevím čí je to vinou,
Že je mi krásně,
Jen když jsem s tebou,
Je mi prostě úžasně.

Když tě u sebe nemám,
Nejsem svůj,
Nikomu tě ale nedám,
Jsi jen můj.

Hodně lidí mi tě neschvaluje,
Kde kdo mi tě bere,
Co si to ten parchant dovoluje?
To mě fakt sere!

Chci tě mít tunu,
Ty můj heráčku,
Vezmu si tě domu,
A budu pořád na sračku!
Autor Kamen s.r.o., 10.01.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty výrazy bys mohl zlepšit!

10.01.2007 20:57:00 | losberundos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí