Další bolest

Další bolest

Anotace: další bolest,další rozchod,další ten strašný pocit.

Zase to cítím,
Ten strašný pocit,
Nepomohlo mi ani kvítí,
Zbyl mi jen prázdný byt.

Zase se mi sevřelo hrdlo,
Oči mi podlili slzy,
To se mi zase něco povedlo,
A doufám že už brzy,
Ten pocit přejde,
Bolí mě totiž u srdce,
Žádná jiná se do mého srdce nevejde,
Nikoho jiného nechtějí objímat mé ruce.

Ještě cítím polibek tvých rtů,
Tvou vůni,
O tobě se mi zdá stále mnoho snů,
A proto teď stůni.
Autor Kamen s.r.o., 10.01.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím.. proč, ale tvé vásně se mi dost líbí.. asi vím,co právě prožíváš.. věř, že se to zahojí..

10.01.2007 21:32:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí