Tma touhy

Tma touhy

Anotace: když v noci sen nepřichází

Tma tlumí každodennost
A ukrývá slzy
Prozřít svou zabedněnost
Snad...Možná....Brzy
 
Vánek lístky ševelí
Ptáčci už šli spát
Kde doteky tvé zmizely
Ve snu se budu ptát
 
Miluji a nestydím se za to
Rád s tebou se budu smát
Ne vše co třpytí se je zlato
Však o tobě,Lásko,rád si nechám zdát
 
Sny touhu mou naplní
Pohár s tebou budu pít
Kéž divocí jsme a smyslní
Když dá Bůh....spolu budeme žít
Autor Makonn, 10.07.2012
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Barbell, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí