Privátní záře

Privátní záře

Anotace: Jen pro tebe.

Hořím touhou osvětlit nebe
Slunce nahradit, jeho čas vypršel
Žhnout, zářit, být jen pro tebe
V noci temné kéž já bych směl

Ladně tančit ve tvých komnatách
Smyslně však intenzivně
Noc co noc, temnoty vrah
Na jaře, v létě, na podzim, v zimě

Mě uchopit jen stačí chtít
Jak slíbil jsem, budu tvým vším
Škrtnout mnou, plamen probudit
Navždy tvůj, než dohořím
Autor Serja, 10.07.2012
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí