Myslel jsem že hořím láskou

Myslel jsem že hořím láskou

Anotace: je smutné co se z toho vyklubalo

Když jsem tě poprvé uviděl myslel jsem že hořím láskou
ale bylo to jen pálení žáhy
možná za to mohlo to množství piva a vodka že jsem se zamiloval záhy
a že díky tvé kráse jsem zcela ztratil pojem o čase
ale ztratily se mi hodinky
telefon, peněženka a od domu klíč, koukám že i auto je pryč
ty jsi opravdu moje drahá už brzo ze mě uděláš vraha
tak jako ženy mužům srdce lámou
zlomilas mi hůl od táty s mámou
to všechno bych přežil život je fraška
vzalas mi cédéčko Evy a Vaška
už chápu žes potřebovala auto aby sis odvezla ty krámy
takže má milá konec je mezi námi
Autor někdojiný, 11.07.2012
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí