vekávová

vekávová

Anotace: za akčnost..za smích

 

 

 

prý na dně kávy

u dna skrytá

tam co pár kapek zasychá

je pravda

co se věštit nedá

co s proudem vody utichá

 

a cesta k ní

tu smích prý zdobí

a nespojitost

zapůsobí

prý stále těká

přelétá a mizí

a čas

ten je pro ni cizí

 

prý na dně nesouvislé řeči

v návaznosti

trpělivost léčí

ve svazku pergamenu

co plachý králík zdobí

vše zapsáno

..jednou poví

 

na dně ticha je loučení

a nesmělý krok do neznáma

a velké díky

za tu cestu

za pár očí

..

odlákána

Autor poeta, 11.07.2012
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabriela Green, střelkyně1, Kett, Romana Šamanka Ladyloba, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné dílo...

18.03.2014 09:10:07 | Gabriela Green

Děkuji pěkně za malý návrat do minulosti ;-)

18.03.2014 09:29:16 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí