Minulost už nezměním

Minulost už nezměním

Anotace: Promarněný sen, jedné nešťastně zamilované holky.

Vidím tě všude,
kam se ohlédnu.
Doufám, že jednou zapomenu.
Láska přijde,
Snad i odejde.
Jediné co po ní zbude,
jsou slzy ubohé.

Bojím se však dne,
kdy nespatřím tvou tvář.
Ale dívku po tvém boku,
co si čte snář.
Měla jsem ti dávno říct,
co k tobě cítím.
Teď to však už nezměním
a to je jediné co vím.
Autor ašari, 12.07.2012
Přečteno 357x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedívej se zpět, ale dopředu, jistě tam někdo čeká :)

13.07.2012 07:34:49 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí