Maturitní ples

Maturitní ples

Anotace: Stála si u dveří v rudých šatech..

Maturitní ples

Stála si u dveří v rudých šatech
Dychtivě svírala mobil svůj.
Já se jen hluboce nadechl a vykročil..

Princezna z pohádek nebo nejkrásnější miss?
Ach ano byla si to ty, srdce mi poskočilo..

Přišel jsem k tobě a v tom!!
Zvedla si na mě oči.
Proč nemáš na ně zbrojní pas?
Proč tvá ústa, vlásky a oči připravila na mě past?

Všechny divy světa světa, viděl jsem už v knížkách
Proč tedy ztroskotal jsem na tvých víčkách?
Byla si pro mě královnou plesu, světový div..
Nejkrásnější obrázek který bych
Vydražil za všechno své mění.
Jen aby tvá krása nezůstala v zapomnění.

Na balkóně pozdě v noci
Přišla si zamnou a já poprvé pocítil ten cit
V hluboké noci, už mi nebylo pomoci
Chtěl jsem tě políbit
věrnost svou ihned přislíbit.

Cestu domů strávil jsem v naději
Že, uvidím tě znovu a znovu pořád dokola
a dříve než se naději
Budem spolu a já pro tebe budu znamenat celý svět

Nikdy nezapomenu na pátek třetího února
Poznal jsem tebe a je to osud nebo jen náhoda?
Ať tak či onak, navždy pro mě budeš plesová víla
Nejkrásnější miss,světový úkaz a má hnací síla.

Nikdy nezapomenu na první pohled do tvých očí
Nikdy nezapomenu na tvůj první úsměv , který patřil jen mě
Nikdy nezapomenu na tvou krásu, vlídnost a eleganci.
Nikdy nezapomenu na dívku, která změnila můj svět.
Autor jyrkaa, 13.07.2012
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí