Moji milé

Moji milé

Anotace: Vyznání.

Královnou je mezi květy,
rudá růže voňavá
Tak jako ty mezi muži,
budeš navždy hýčkána

Krásnější jsou mnohé jiné,
ty jsi ale vzácný skvost
V životě měj mnoho štěstí,
choď si jenom pro radost

Ve tvých očí zaří hvězdy,
úsměv máš jak jarní den
Kdo tě blíže poznal, děvče,
ten je tebou okouzlen

Nejsi plačka uslzená,
v životě se musíš prát
Nenaříkáš, nevzdáváš se,
proto tě má každý rád

Tohle je jen krátká báseň,
nevím, co bych více psal
Žádný básník nevysloví,
co ti osud do vínku dal
Autor Psavec, 10.01.2007
Přečteno 592x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-) no ta se má holka, jistě ví koho má

03.11.2019 21:52:52 | jenommarie

Krásné vyznání, líbí...*:)

28.12.2010 12:46:00 | PIPSQUEAK

:-)))

11.01.2007 19:07:00 | isisleo

Je to moc dobré, jen někdy slovo přečnívá ve verši. Jen tak dál, píšeš pěkně.

11.01.2007 10:14:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí