Seš moje Waterloo

Seš moje Waterloo

Anotace: ...

Seš moje Waterloo

u tebe jsem skončila.

S váma jsem skončila

nepochopitelní ohyzdové

s hadem mezi nohama.

 

Had z ráje??

Hlídáte si to svý jabko

A já vám věřím

pořád dokola...

Hloupě

 

Seš moje Watrloo

vzal si mi i zbytky iluzí

co před tebou nerozfoukali

desítky hadů, tobě podobných

Zloději snů

 

Už je to ohraný,

bambilionkrát??

Stejně se znovu vrhám z útesu

ve víře, že tentokrát neumřu.

Nabodlá na útes...

 

Sem tvůj Napoleon,

tvá výhra??

Radši to neřeš, znáš se...

Seš má největší prohra,

protože seš poslední!

(Kéž bych nelhala sama sobě...)

Autor Striptérka, 16.07.2012
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak smutný...

05.12.2012 22:44:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí