Okamžik

Okamžik

Anotace: Můj pohled na svět :)

Dostal jsem pár tvrdých ran,
poznal život ze všech stran,
nechci marnit ani chvíli,
než život můj dospěje k cíli.

Chci radovat se z okamžiku,
kdy má člověk štěstí, kliku,
nechci se hádat, mařit čas ten,
který má každý vyměřen.

Miluju tě, jak umím jen,
s tebou žiju krásný sen,
spolu navždy světem jít,
jeden druhého neztratit.
Autor Richard LaFontaine, 16.07.2012
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je vám přáno,lásky mnoho dáno))

17.07.2012 14:11:43 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí