stupeň množství

stupeň množství

Anotace: ..

příliš kávy v tvých očích
 brání snům
 snad  proto tě v nich marně hledám
 smutně do trávy si sedám
 před tvůj dům..

 příliš horká tvá skalní chýše
 a na prahu jen  ..vítán buď..
 smutek tu zuj ať měkko ti je
 a pak mě pojmi
 máš-li chuť

 příliš  slunce v tvých vlasech
 krásko svůdná
 tvůj plný úsměv uvnitř hřeje
 a ačkoli bezvětří
 mé tělo nadějí se chvěje

 příliš tebe v mých slovech
 souvětích
 pauzách na nádechy
 smutných šepotech
 co vítr nese
 hájem do útěchy

 příliš očí všude kolem
 v korunách stromů
 v kopřivách
 některé chtějí
 jiné pravdu  znají  
 víří prach

 příliš zbytečného strachu
 co nepřeje
 co nedovolí
 a jen v skrytu čeká
 zranit
 ať to bolí ..

Autor poeta, 17.07.2012
Přečteno 459x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, eschi, Noc17, Tanecnice, fijalka, střelkyně1, CULIKATÁ, Radhuza, Kett, Necelá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příliš kávy...

10.10.2012 08:01:47 | enigman

Řikal jsem jí to :)

10.10.2012 08:33:01 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí