Veselý bol

Veselý bol

Anotace: i to se stává

Z veršů si utkat tkaničku,
na strom dát suchý list.
Podpálit malou hraničku
a s dobytkem z koryt jíst.

Do oči vetřít kapsicin,
ruce od pepře mít.
Tisíce jar a mnoho zim,
o lásce stále snít.

Netřeba mnoha slov,
netřeba patosu.
Touhu touh a měsíční Nov 
a pak....pak ránu do nosu.

Autor Makonn, 18.07.2012
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak. Tahle je fajn s dobrým zakončením.

16.01.2013 12:15:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí