Vábení Sirény

Vábení Sirény

Anotace: Některé ženy jsou sirény, nebezpečné krásky, působící bolest těm, co se chytí do jejich pastí.

Srdce z kamene
Pohled na ni
Nelze říct "NE"
Život jest daní

Snaha odolat Siréně,
té proradné sani
Touha dere se vně
Smrt se klaní

Domů jde
Vyhrála klání
Pohleďte, hle!
Krásná to paní

Dokud to jde
Pozdě je, páni
Smrt zde
a věčné spaní
Autor Serja, 18.07.2012
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí