Strach mi píše

Strach mi píše

Anotace: ...

*

*

*

Strach mi píše do čela

zas o pár vrásek víc

opustíš-li mne

pak nezbude mi nic.

 

 

Budu muset přestat srkat Frisco

abych zapomněla

jak chutnalo z Tvých úst

jaké to bylo, mít Tě blízko.

 

Nebudu si pouštět "Třináctou komnatu"

abych zapomněla

jak zastavoval se nám čas

jak při tanci špatně došlápla jsem na patu.

 

 

Strach mi píše do tváře

zas o pár roků víc

opustíš-li mne

pak nezbude mi nic.

 

 

Budu muset přestat sledovat filmy ve vaně

abych zapomněla

jaké bylo být tam s Tebou

jaké bylo viset z lásky na praskajícím laně.

 

Budu muset přestat chodit spát v Tvých trenýrkách

abych zapomněla

jaké bylo usínat Ti na rameni

jak hladívala jsem Tě před spaním na lopatkách.

 

 

Strach mi píše mezi rty

zas o pár řádků víc

neopouštěj mě!!!

"Miluji Tě" napíši Ti na krajíc.

*

*

*

 

Autor zaba.zuzla, 19.07.2012
Přečteno 483x
Tipy 7
Poslední tipující: Romeo3769, gallatea, Radhuza, Dračičák, střelkyně1, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím, že strach je často súputníkom lásky. odvážne je priznať to takto otvorene...

02.09.2012 20:52:33 | gallatea

medem:)) moc hezky se četla...

20.07.2012 13:52:10 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí