Stále málo

Stále málo

Anotace: Málo mi říkáš ta dvě slova lásky... pokračování po letech

Stále mi málo říkáš miluji tě
a už vůbec ne to, že by jsi mě chtěl.
Cítím se jak malé dítě,
kterému papírový drak uletěl.

Pohledem očí, kdyby vyznal jsi mi lásku,
kdybych plamínek tam mohla opět zřít.
Vždyť své srdce já ti dávám v sázku,
jenom s tebou já si přeju žít.

Do dlaně polibek mi vtiskni
a vlasům pohlazení dej.
Buď mi znovu velmi blízký,
své srdce otevřené měj.
Autor Jiřina, 19.07.2012
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: jen.kluk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí