V kaluži krve

V kaluži krve

Anotace: V kaluži krve

V kaluži krve sním o tvých rtech,
se šípem v srdci a křížem na zádech.
V kaluži krve citím tvůj chlad,
jak tenkrát, když říkals mi,
že nemůžeš mě milovat.
V kaluži krve ležím...sama...osamocená,
na další ránu do srce už sílu nemám.
Autor monyka, 20.07.2012
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí