touha touh

touha touh

Anotace: životní realita

Život skládají momentky
Střípky splněných přání
Cudně klopíš oči agentky
A já hladím tvé hyždě dlaní

Tlukot srdce hrudí proniká
Plamínky ti v očích hrají
Amor vášní zavzlyká
Ústa polibek si dají

Dvě těla v objetí
Vášeň milování
Šťastné hrdličky v zajetí
Jsem tvůj a ty má paní

Pak klid a zastavil se čas
Cítím tě vedle sebe
Tak něžně zní ti hlas
a já šeptám.....Miluji jen tebe

Hodiny hlásí znenanání,
že nastal zvláštní čas.
Čas chvatu a oblékání,
v mlčení láska hřeje nás.

Cesta teď vede domů
Ty k muži a já k ženě zamířím
Vůně listí a vzrostlých stromů
S odloučením se nesmířím

Vždyť s tebou chci žít
a tobě verše psát.
Spolu život nový snít
a do společných snů vše ti dát.....

Autor Makonn, 20.07.2012
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí