Zlobidlo

Zlobidlo

Anotace: -

Čekání se s touhou mísí,
kdepak tě mám ty mé kvítí.

Kde jsi ty můj kvítku rozmilý,
Který vypadáš jak bez viny.

A já zloduch veliký,
tebe tahám za lístky.

Ty však s úsměvem to přijímáš,
ke mně se při tom lísáš.

Ty můj kvítku rozmilý,
láskou k tobě jsem vinný.
Autor Delven, 20.07.2012
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Tulačka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to miloučké, líbí se mi to.

20.07.2012 09:37:31 | Tulačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí