Pár

Pár

Anotace: Pár slovy dodal jsi mi odvahu a v pokoji voní svazeček uschlejch sedmikrásek. A v...

Pár slovy dodal jsi mi odvahu a v pokoji voní svazeček uschlejch sedmikrásek.

A v polštáři tolik smutnejch slz z nešťastnejch a šťastnejch lásek.

Na podlaze válí se spoustu knih

jak četla jsem si jen tak z nudy.

A v krabičce vylomenej zub,

ten,který vždycky tolik bolí.

A vzpomínky....

jak v hlavě,tak na fotkách.

A deník v němž vyznávám Ti lásku.

Ten deník mě tíží,bolí

jak kdyby posypal někdo ránu solí,

ale přeci Tě chtěl zachránit.

Tak pro tohle já lásko musím žít.

Zlo v dobro napravit.....jen chtít...
Autor eschi, 21.07.2012
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: te.re.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj!!! pěkný :-)

22.07.2012 00:50:45 | te.re.

děkuji moc

22.07.2012 00:51:51 | eschi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí