Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: Výplod fantazie? Funění dvou upocených těl? Malíř co akt malovat směl. Slovo do...

Výplod fantazie?

Funění dvou upocených těl?

Malíř co akt malovat směl.

Slovo do pranice

Co děláš?

Nešťastnice!!

Lžou ti do očí jen úd si smočit chtějí

a za rohem se ti smějí.

To je láska?

To je to MILUJI TĚ??

Jenom pouhé slovo vždyť ví to každé malé dítě.

Kdo jim na to naletí?

Ne,nebudu tou obětí!

Cítit zas bolest jen to mám v paměti

pak mámy obětí....

a horké slzy na polštáři

do očí šeptám tátovi : LHÁŘI

Ty žes mámu miloval?

Každý říká jak je to krásné milování,

ale viděli jak srdce pohasíná,

jak tvář bledne........



Drahá cena za lásku když pak ho znáš jenom z obrázků...
Autor eschi, 22.07.2012
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: te.re., poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný konec rusalko sklamaná.

02.08.2012 23:52:20 | Roman

děkuji...

04.08.2012 23:33:41 | eschi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí