MůJ KoNeC!!!

MůJ KoNeC!!!

Anotace: kdybych tak směl, lehnout si vedle Tebe nebude Ti vadit že jsem to právě já?

kdybych tak směl, lehnout si vedle Tebe
nebude Ti vadit že jsem to právě já?
snad neřekneš že naše láska je minulost
lásku jsem nechal přeměnit v nenávist
že jsem všechnu lásku nechal uplynout
poslední naději v Tobě nechal zahynout
jsem jen malá zmínka ve Tvém deníku
nebo snad jsem přepsal zmínku maníků
já už necítím potřebu být něčí
s Tebou mi život dával smysl
bez Tebe jsem jehlou
a hlínou zasipanou
Tvá přítomnost mě teď ubíjí
a Ty další zápis v deníků začínáš
Ty někoho jiného u sebe teď máš
já už nechci dál!!!
cítím se na konci svých sil
už nemám sílu abych se kryl
život bych si vzal!
Ty pokračuj se zápisem klidně dál
už je někdo jiný Tvůj jediný král
tak rád bych vrátil o rok čas
a nepropadl bych Tobě zas!!
čas vše uzdraví! největší hloupost
vše se jednou v dobré obrátí
jen beznaděj plyne kolem mě
řekni mi jak to mělo všechno být
jest-li tu otázku může ještě mít

Autor vaal, 23.07.2012
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí