Prstýnková

Prstýnková

Anotace: Starosti jsou různého druhu. Třeba tyhle.

Z trávy či ze zlata,
snad korálků proužek ..?
O čem je debata?
Jaký mít kroužek.

Zda láska vydrží
na stéble trávy,
nebo ji udrží
zlata punc pravý?

Co to jen rozhodne
o délce trvání?
Nezmizí den ze dne?
Co lásku zachrání?

Jak svázat se prstýnkem
a uvolnit pouta
věrnosti prostinké
vyhnané z kouta?

Co v světě z kamene
ocele pevnější?
Nic není neměnné
ve světě vezdejším.

Přikládej na oheň
věnuj se plamínku,
ať není prstýnek
jen pro tu vzpomínku.
Autor Ravane, 11.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí