Pojďme najít svoje štěstí

Pojďme najít svoje štěstí

Anotace: Lidé mají strach se vyslovit, svěřit i dokonce jednat. Proč je nepodpořit?

Myšlenky, které jsme neřekli,
nás trápí na srdci.
Činy, co měly dát odpověď,
nás pronásledují.
Usínáme s myšlenkou,
co by kdyby a Já ti zahrál se svými klarinety.

Odpověď se naskýtá a je celkem prostá,
když Ty jsi tak hezká.
K tomu Já, takový blázen,
co do tebe se zasněl a nyní nemá klid.

To jsou slova spousty lidí a tím propásnou svoji šanci.
Zvedněme proto hlavu svou,
chtělo by to něco podniknout.
Vždyť na světě je víc jak miliarda lidí,
pojďme najít svoje štěstí.
Autor Hantec, 23.07.2012
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyslovit, svěřit i dokonce jednat

řek bych:
vyslovit, svěřit a natož pak jednat. Na světě je víc jak šest miliard. Ale stačí několik, co řekne ne a chuť je docela malá.

23.07.2012 23:17:03 | ewon

:-) Jistě máš pravdu, ale člověk by měl bojovat a jen tak neztrácet hlavu.

24.07.2012 00:26:17 | Hantec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí