Neotáčej se

Neotáčej se

Anotace: Člověk by se neměl otáčet zády nikomu.

Sbírka: Vnitřní pocity

Neotáčej se zády přítelovi,
který tě podrží v těžkých chvíli.
Neotáčej se zády rodině,
která tě miluje a podporuje.

Neotáčej se zády přírodě,
která je trpělivá vůči tobě.
Neotáčej se zády lásky,
kterou člověk má v srdci.

Neotáčej se zády duši,
která je součásti tebe samotná.
Neotáčej se zády svému svědomí,
kterému neutečeš nikam.
Autor Taita, 24.07.2012
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí