...udivená ...k ránu

...udivená ...k ránu

Anotace: jaký je rozdíl mezi mít rád a milovat?.....a jaké je mít oba ty pocity současně? :)....věnováno D.

...už jsem milovala

 

kdysi

 

před myriádou let

 

hlava  už zapomněla 

 

jen hluboko 

 

srdce bolavé

 

to nepřestalo rozumět

 

 

....už jsem hladívala

 

kdysi

 

má ruka byla jeho rukou 

 

pak zůstala sama

 

poklady odkrývala

 

ale

 

jedna ruka netleská....

 

 

Teď jsem otevřela tajemství

 

udivená tak tiše

 

jak rosa prosluněná k ránu

 

neumím ten pocit vyslovit

 

jen cítím

 

 

...jsem

 

snad modrá...pak mořsky zelená

 

jak malachit

 

 

Básnířka - onemělá úžasem

 

 

 

Jak je to mezi námi

 

vím jen já 

 

víš pouze Ty,

 

....pár modřínových větví

 

 

a pak všechny hvězdy

 

co padají do čaje 

 

zbloudilého po cestách snů až z Kalkaty

 

 

 

 

 

 

 

Autor Noc17, 24.07.2012
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Jiparo, Radhuza, kamínek, Radek.oslov.Šafárik, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí