Tunel

Tunel

Pálivé slunce zmizelo
A tvé orosené čelo
Ovívají strašidla
Fučí a hučí a skučí
Objímají tě v náručí
Do tmy jako povidla

A když zhasla všechna světla
Polibek jsi neviděla
A druhý sis ukradla
Ve tmě řádili zloději
Měli se ještě raději
Cos to se mnou provedla?
Autor Greg Johnson, 25.07.2012
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí