Dar

Dar

Anotace: Z lásky k ní.

Jako slunce rychle vpustí světlo na naši zem,
Tvoje krása mě hned ozářila, bylo to jak sen,
klečím na kolenách, prosím Tě, tak si mě vem,
chci Tě vidět šťastnou, radostí se opijem.


A kdyby to sen byl, tak se nikdy nechci probudit,
koukám se na Tebe, k polibku Tě chci povzbudit,
následuje pohlazení po tváři a pak po těle,
líbat Tě budu stále, hebce a nesměle


Nemůžu tomu uvěřit do poslední chvíle,
splněné přání, poděkuju lesní víle,
co zařídila tenhle zázrak,
že se můžu probouzet a usínat vedle Tebe,
co rozehnala smutnej mrak,
Ty si jako dar z nebe.
Autor Martin_Zek, 25.07.2012
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné téma, ale více by se mi líbilo jako volné verše, bez rýmů... 3. strofa se mi líbí nejvíc.

25.07.2012 10:59:00 | Loira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí