Kdykoliv...

Kdykoliv...

Anotace: Moje volba, snad chápeš, či pochopíš, pokud čteš. Jinak, kdykoliv, kdekoliv, the wooden bridge nejde zapomenout.

Kdykoliv...

Budeš můj přítel?
Ty, jenž jsi obklopil mou maličkost.
Budeš?

Koho lepšího bych mohla si přát?
Nevím, proč srdce své zdráhám se Ti dát,
Snad existují i jiné síly,
jenž mysl mou zatemnily.

Přiznávám,
mé city jsou nestálé,
a proto přeji si,
zůstaňme přátelé!
Autor ir.is, 25.07.2012
Přečteno 302x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí