V mailu

V mailu

Anotace: Po ránu u PC

Chybíš mi a jsi šedá,
tak šedá jak v mailu umíš být.
Mé srdce tvé hledá,
aby spolu mohly být.
 
Jsi tam někde v nedohlednu,
kde čarovná je zem.
Jak tíha co neuzvednu
a rouška před tvým rtem.
 
Vzdálená 
a přitom v srdci tě mám.
Vím má láska je ztřeštěná,
však i život za ni dám.
Autor Makonn, 26.07.2012
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí