Pro nás už hvězdy nevyjdou

Pro nás už hvězdy nevyjdou

Anotace: Byla to naše hvězda, ale teď už září jenom pro vás...

Mezi nás se postavila,
pouta lásky roztavila.

Se mnou jsi již neměl stání
a beze slov běžel za ní.

Já už Tě teď líbat nesmím,
jen vám dvěma patří vesmír.

Té noci nám hvězda spadla
a naděje zcela zvadla.

Poslední pohled na nebe.
Proč neumím žít bez Tebe?

Protože já ten hvězdný prach
mám stále ještě po kapsách!
Autor Laura, 26.07.2012
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Láďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí