Modlím se dál

Modlím se dál

Anotace: Neslněnou lásku musíme pustit a jít dál :)

Chodím parkem sem a tam,
díky bohu, nikoho nepotkám.
Možná to má tak být
a já mám samotná snít.

Byl si mým světlem,
mým přítelem i větrem.
Můj lehký vánek,
však ty si chtěl spánek.

Nedívám se dozadu,
to víš dobře ty sám.
Já však hledím nahorů
a modlím se dál.
Autor ašari, 27.07.2012
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Pa Jush, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí