Srdeční klíč

Srdeční klíč

Anotace: Ztracený klíč od srdce.

Kouzlo v tváři, jiskra v oku,
o tvém kouzlu skládat sloku,
chtěl bych, chci a budu chtít,
jak na měsíc vlk s tebe výt,
pěkné vlasy, hedvábná dlaň,
roztomilá, ale plachá jak laň.

Chtěl bych, chci, ale nemohu mít,
zbývá jen vodu do hlavy lít,
mám tě rád, chci a pomůžu,
chtěl bych, chci, ale nemůžu,
Oči chtějí, mozek chce, tvé ne,
duše a vzpomínky jsou sedřené.

Okusit rty, cítit tvůj tep,
chtěl bych, než budu mrtev,
chtěl bych tě, ale ty mě né,
srdce otevřené je zamčené,
a nemám klíč..
Autor Henry_propper, 27.07.2012
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí