Nevím, kdo jsi

Nevím, kdo jsi

Nevím, kdo jsi
Přepadáš mě v mých snech
Vůně trávy
přes kterou běžíš
V bílých šatech
Chuť malin
Co rostou v tom lese
Kde jsme se skoro milovali

Nevím, kdo jsi
Taháš mě za ruku, když chci být sám
Utíkáš, když po tobě toužím

Nevím, kdo jsi
A přitom tě znám
Jsi tu už od stvoření světa
Jsi krev v mých žilách
Jsi vzduch, který dýchám
Jsi kostel, kde se zpovídám
Ale i nemoc, která mě zabije

Nevím, kdo jsi
Ale můj život máš ve svých rukou

Nevím, jestli jsi
Nebo jsme
Autor Greg Johnson, 28.07.2012
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí