Slepá hlava

Slepá hlava

Anotace: Slepě zahleděn.

Hlava se motá, mozek brečí,
slova nestačí, asi není pravé,
kluk v slzách a bolestech klečí,
po odpovědi se tápe.
Chyba, kde, proč, neslyší,
v hlavě guláš, pravdu nevidí.

Srdce buší, tělo se klepe,
je to hodný blázen nevidoucí,
lásku viděl brzo slepě,
otázky jsou jen matoucí.
Nechápe proč, co dělá špatně,
na svou chybu vzpomína matně,
ale nevidí.

Není, možná ano, na co slova,
mozek se motá znova a znova,
srdce buší, mozek se tiší,
copak ho už nikdo neslyší ?
Chce to, co nemůže mít,
ví, že už nebude líp..
Autor Henry_propper, 28.07.2012
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí