Dobrý skutek

Dobrý skutek

Anotace: ...

Dlouze nic a teď bum,
po roce něco cítil,
něco k někomu a né šum,
prostě lásku a né jen líbí.

Chuť mít někoho, obejmout,
co dlouho necítil,
jen chyba, lepší zapomenout,
jak on se mýlil.

Utéct pryč, rozbít něco,
po třetí podobná skleslost,
chuť udělat to, ale co ?
Není to jen pouhá lenost,
ba naopak.

Z mostu by skočil kvůli jí,
teď motá hlava, on se mýlí,
ne on, ale on,
ne blesk ale hrom.

Zamilovat se umí rychle,
po dlouhé době a nechápe,
vždy prožívá jen trable,
jen čas čeká až vykape.

Po dlouhé době cítil lásku,
po dlouhé době, cítí smutek,
on ví, že jí nejde, tu krásku,
dostat na dobrý skutek...
Autor Henry_propper, 28.07.2012
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí