Tygře

Tygře

Anotace: Rozchod je malá smrt.

Jsi mrtvý,
nebo jsem mrtvá já?
Láska ani nebyla,
jen střed tvých sebestředných potřeb.

Roztříštěný svět,
posbírám
a rozemelu ho na prach.
Co jiného,
když láska ani nebyla.
Miloval jsi představu,
kterou sis o mě vytvořil.

Ideální pár,
vyžaduje dokonalou ženu.
Uměl jsi se prosadit,
ve své mužnosti.
Láska,
která ani nebyla.
Jen tvá touha nasadit mi masku.

Rozbila jsem se,
poškozené zboží,
ani do výprodeje nedáš.
Když láska ani nebyla,
odešla jsem.

Ztracená, ale nezlomená.
V lásku stále věřím.
Prach rozpráším
a půjdu dál.
V naději, že se stane zázrak
a já budu šťastná.
Autor Smutná, 29.07.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příliš emocí, chtělo by to více nadhledu asi :)) ale to se mi lehce říká, viď? líbí se mi :)

29.07.2012 10:43:39 | Zamilovaná do nezamilované doby

Děkuji. :-)

29.07.2012 12:19:30 | Smutná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí